Γενικά

Τελετή Καθομολόγησης Τμ. Μ.Ο.Δ.

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας προσκαλεί στη Διαδικτυακή Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Διπλωμάτων Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών και βραβείων επιμελείας του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής, την Παρασκευή 11 Δεκ

Τελετή Καθομολόγησης Τμ. Μ.Ο.Δ.

Η 2η τελετή Καθομολόγησης και Απονομής Διπλωμάτων, ακαδ. έτους 2018-2019, στους αποφοίτους του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 13:30 στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου (Μιχάλων 8).

Τελετή Καθομολόγησης Τμ. Μ.Σ.Π.Σ.

Η Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Τίτλων του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαϊου 2019 και ώρα 13:00 στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη Σύρου.

Τελετή Καθομολόγησης Τμ. Μ.Σ.Π.Σ.

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 στο Θέατρο "Απόλλων" στην Ερμούπολη Σύρου.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην «Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών»

Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων υλοποιεί εκπαιδευτικό σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης στην «Ανάπτυξη Ψηφιακών Παιχνιδιών» στα πλαίσια κοινής πρωτοβουλίας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΥΠ.ΨΗ.Π.Τ.Ε.

 

Τελετή Καθομολόγησης Τμ. Μ.Σ.Π.Σ.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας προσκαλούν στην Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων και Διπλωμάτων του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων την Παρασκευή, 11 Μάϊου 2018 και ώρα 13:00 μ.μ. στο Θέατρο «Απόλλων» στην Ερμούπολη Σύρου.

Τελετή Καθομολόγησης Τμ. Μηχ/κών Π.Ε.Σ.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας προσκαλούν στην Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων, Διπλωμάτων και Πτυχίων των Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών και του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Ο Πρύτανης
Καθηγητής Στέφανος Α.Γκρίτζαλης